<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Політика
Україна
27.07.2021 666

Призначено нового головнокомандувача ЗСУ

Новим головнокомандувачем Збройних сил України призначено Валерія Залужного. Він змінив на цій посаді Руслана Хомчака.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"На місце головнокомандувача призначений Валерій Залужний - командувач військами оперативного командування "Північ", - зазначив прессекретар президента Сергій Нікіфоров.

Зазначимо, генерал-майор Залужний у 2018-2019 роках був начальником Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ - першим заступником командувача Об'єднаних сил.

Хомчак залишає свою посаду за рішенням президента. За словами Нікіфорова, причиною для його звільнення стала "відсутність синергії між Міністерством оборони і Збройними силами".

Оценка материала:

5.00 / 1
Призначено нового головнокомандувача ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.07.2021 666
Еще материалы раздела «Україна»