<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
30.07.2021 470

Бойовиків на Донбасі оснащують новими партіями озброєння, - розвідка

В тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей звозять нові партії озброєння і боєприпасів російського виробництва. Це відбувається протягом місяця.

Про це повідомляють у прес-службi Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Повідомляється, що на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях з території РФ було завезено понад 1,4 тисяч тонн пального, а також нові партії озброєння і боєприпасів російського виробництва, у тому числі протитанкові керовані ракети, снайперські комплекси, протитанкові та протипіхотні міни.

На тимчасово окуповану територію в Луганській області перевезені самохідні артилерійські установки після проведення ремонту на підприємствах РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовиків на Донбасі оснащують новими партіями озброєння, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
30.07.2021 470
Еще материалы раздела «Україна»