<
НОВИНИ ДНЯ: Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.08.2021 539

Павло Зібров розповів, як відновлює сили після безсонної ночі

До Дня Незалежності телеканал «Україна» готує грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» На сцені концерту зберуться найпопулярніші співаки, серед яких і народний артист України Павло Зібров. За лаштунками шоу співак розповів, чому нічні зйомки для нього – це норма, і поділився власними лайфхаками, як відновити сили, щоб наступного дня бути зарядженим і бадьорим.

71b_pavlo_zbrov_1_02.08.21

Народний артист України Павло Зібров у грандіозному шоу «З Днем народження, Україно!» виконає мега-мікс своїх пісень. За лаштунками концерту співак розповів, як готувався до виступу і які перешкоди слід було побороти:

«У шоу прозвучать, як на мене, одні з найкращих пісень Павла Зіброва – «Хрещатик», «Марина» і «Мертві бджоли не гудуть». Це знакові пісні – на них виросло кілька поколінь, – розповідає Павло Зібров за лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!» – Складнощі були одні – погода! Але Господь Бог почув нас і дозволив зробити це свято! Тут стільки зірок, дуже весело і феєрично!»

Артист зізнався, для нього цілком нормально працювати за будь-яких погодних умов, та і нічними зйомками співака не здивувати: «Для мене співати вночі, о 2-й чи 3-й годині – норма. Головне – цікаве спілкування за лаштунками!»

Також Павло Зібров поділився власними лайфхаками, як відновити сили після нічних концертів.

«Приїхав додому і в басейн – поплавати кілька годинок. Потім підійде собака і скаже: «Тату, давай я тебе вигуляю», і підемо з нею, погуляємо, я поговорю з нею людською мовою, а вона вислухає. Так і відновлюємо сили», – з усмішкою розповів артист на знімальному майданчику каналу «Україна».

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Павло Зібров розповів, як відновлює сили після безсонної ночі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.08.2021 539
Еще материалы раздела «Афіша»