НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Політика
Європа
02.08.2021 484

В ЄС повністю вакцинували від COVID 60% дорослого населення

У Європейському союзі 60% дорослого населення отримали обидві дози вакцини від коронавірусу. До кінця літа в ЄС мають намір повністю вакцинувати 70% населення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення глави Єврокомісії Урсули фон дер Ляйен в Twitter.

"60% всіх дорослих в ЄС в цей час повністю вакциновані. Повна вакцинація захищає нас від COVID19 і його різновидів. Залишаймося пильними. Робімо щеплення! Для нашого власного здоров'я - і для захисту інших", - написала вона.

Нагадаємо, раніше в Європейській комісії заявили, що ЄС закупив достатньо доз вакцини від коронавірусу, щоб вакцинувати 70% дорослого населення.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ЄС повністю вакцинували від COVID 60% дорослого населення 5.00 5 1
Політика / Європа
02.08.2021 484
Еще материалы раздела «Європа»