<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  В Україні "обмежено придатних" більше не буде: що це означає   Мобілізація в Україні: "кольорові списки", черги від 5 ранку і проходження ВЛК – як чоловіки оновлюють дані в ТЦК  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Коли Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести до церкви і як правильно вітатися  Бензин та алкоголь в Україні подорожчають: уряд запропонував підвищити акцизивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.08.2021 737

У «Ранку з Україною» косметологиня дала дієві поради, як позбутись набряків під очима

Патчі, чайні пакетики і навіть мазь від геморою – такі б’юті поради можна знайти в інтернеті, та чи дієві вони? Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман і Анатолій Анатоліч з’ясували, які ранкові процедури здатні допомогти позбутись набряків та синців під очима.

6107f51c23853_03.08.21

«Ранок з Україною» провів власне б’юті-розслідування. Журналісти ранкової програми випробували на собі купу лайфхаків від набряків, які знайшли на просторах інтернету. Проте, ні заморожені ложки, ні мазь від геморою, ні навіть чайні пакетики – видимого результату не дали.

«Фактично всі ці дії спрямовані на те, щоб зробити спазм судин. Проте його дія досить короткочасна», – пояснює лікарка-косметолог Олена Зубач в ефірі каналу «Україна».

Тому фахівець радить замінити експерименти методами, які точно допоможуть ефективно та швидко позбутись синців та набряку на обличчі.

Перший та найпопулярніший із них – патчі. Важливо зберігати їх у холодильнику, для того щоб вони злегка спазмували судини:

«Завжди звертайте увагу на їхній склад. Щоб у складі були кофеїн і гіалуронова кислота. Тоді ці патчі працюватимуть», – радить косметологиня.

Ефект буде помітно вже за 15-20 хвилин.

Другий спосіб від косметолога – лід.

«Ми маємо можливість звузити судини за рахунок дії холоду. Тонізувати шкіру. Дуже важливо при роботі з льодом не зупинятись. Потрібно весь час рухати його по обличчю – від центру до периферії», – розповіла Олена Зубач у програмі «Ранок з Україною».  

Переходимо до лімфодренажного масажу. Лікарка-косметолог шокує – всього 1-2 хвилини такого масажу щоранку – і про мішки під очима можна забути!

«Перша вправа називається «помпаж». Треба натискати пальчиками, рухаючи їх навколо очей – 10 разів. Друга вправа – «вісімка». Вказівним пальцем робити вісімку, центром якої буде переносиця. Добре якщо цю зону ви змажете якимось кремом для очей, щоб було краще ковзання. І знову зробити 10 натиснень пальчиками», – поділилась косметологиня.

Журналісти «Ранку з Україною» підтвердили ефективність процедур. Але головне у цій справі – регулярність.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» косметологиня дала дієві поради, як позбутись набряків під очима 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.08.2021 737
Еще материалы раздела «Афіша»