<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.08.2021 630

Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK вперше прокоментував творчий розрив з Lida Lee та Nino Basilaya

Співак та продюсер MONATIK розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, на яких умовах розійшовся зі своїми підопічними.

95_tn_04.08.21

MONATIK розповів журналістам каналу «Україна», що одного дня в офіси запропонував Lida Lee та Nino Basilaya припинити контракт, співачки погодилися.

«Я розумію, що вони вільні артисти, хочуть творити і бачити світ, як їм хочеться. Ми дуже легко та по-дружному розійшлися. Я, як і раніше, вболіваю за них, даю поради і буду це робити надалі. Все що було напрацьовано, залишилось у них. У нас є деякі домовленості, зовсім не жорсткі: домовленості на роялті або, якщо вони будуть працювати з іншими продюсерами, ми будемо вступати у перемовини. Але, якщо дівчата, будуть йти сольним шляхом – питань немає», - поділився з журналістами каналу «Україна» MONATIK.

Виступ сольної співачки Lida Lee на сцені грандіозного концерту «З Днем народження, Україно!», глядачі зможуть побачити 24 серпня на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK вперше прокоментував творчий розрив з Lida Lee та Nino Basilaya 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.08.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»