<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні дощі та грози, проте тепло: прогноз погоди на 2 червня  Британська розвідка назвала кількість убитих та поранених російських солдатів з початку війни  Кадровий голод. Названо галузь, де немає дефіциту працівників під час війни  Експерт назвав причини, через які Путін розв'язав війну в Україні  Укргідрометцентр дав прогноз погоди на 2 червня: де пройдуть дощі  Не тільки Трамп. Шість президентів, яких засудили чи ув'язнили протягом десятиліття  Парламентський комітет підтримав підвищення акцизів на пальне: як зростуть ціни на АЗСвсі новини дня
Політика
Україна
05.08.2021 453

Зеленський порадив українцям, які хочуть жити під російським прапором, покинути Донбас

Любителям Росії не варто залишатися на тимчасово окупованому Донбасі, адже він ніколи не стане російськими. Таким людям варто шукати собі місце в РФ.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю каналу Дом.

Віе підкреслив, що ніхто нікого не виганяє, але він хоче, щоб його правильно зрозуміли.

"Якщо ти живеш на території тимчасово окупованого Донбасу і вважаєш, що "наше діло праве, нам – в Росію, ми – росіяни". То це велика помилка – залишатися жити на Донбасі. Це ніколи не буде російською територією, просто ніколи", – сказав Зеленський.

Президент сказав, що неважливо як довго Донбас буде окупований, і порівняв його з Берлінською стіною. "У будь-якому випадку люди, історія скористаються моментом, стіна впаде", – пояснив він.

"Якщо ти любиш Росію і вважаєш, що все життя перебував на території України, але відчував її Росією. Якщо ти так відчуваєш, то повинен зрозуміти – в ім'я своїх дітей і онуків вже потрібно їхати та шукати собі місце в Росії", – сказав Зеленський.

За словами Зеленського, це правильно, адже без України на цій території цивілізації не буде. Він вважає, що Україна буде рости вгору, а Донбас в окупованому вигляді нікуди рости не буде. "Тому щастя для цих людей тут не буде", – сказав президент.

Зеленський також закликав жителів тимчасово окупованих територій, які вважають себе українцями та Донбас українським, "бути там і триматися – адже ця земля буде деокупована в будь-якому випадку".

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський порадив українцям, які хочуть жити під російським прапором, покинути Донбас 5.00 5 1
Політика / Україна
05.08.2021 453
Еще материалы раздела «Україна»