<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру   Початок наступного тижня в Україні буде теплим - удень до +25°  Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.08.2021 587

«Співають всі!»: GROSU розповіла про спільний побут із Романом Полянським

Зіркова експертка вокального талант-шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться 21 серпня на телеканалі «Україна», співачка і акторка GROSU зізналась, як часто її можна застати за домашніми справами і яким чином вони з актором Романом Полянським ділять побутові обов'язки.

610baa687ca5b_dsc_5208_06.08.21

Популярна співачка і акторка GROSU приєдналась до «сотні» зіркових експертів масштабного талант-шоу «Співають всі!» На зйомках проєкту артистка розповіла, чи знаходить вона місце у своєму графіку для заняття кулінарією і чим балує близьких.

«Звичайно, намагаюсь встигнути все! І вдома я обов'язково готую для себе і Роми. Це може бути все, що завгодно: лазанья, пасти, солянки, борщі, зрази, кіші», – поділилась суддя проєкту «Співають всі!» співачка і акторка GROSU.

Крім того, артистка розповіла, що вони з її коханим Романом Полянським домашні обов'язки не розділяють, віддаючи перевагу спільній роботі. Так і в професійному плані.

«Рома переїхав за мною в Україну і вже працює не тільки як актор, але і як режисер. Він встиг тут відзняти серіал, причому хороший, якісний, з шикарною командою», – розповіла GROSU журналістам каналу «Україна».

Як повідомлялось раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій буде виходити це музичне шоу. Переможець нового проєкту каналу «Україна» отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: GROSU розповіла про спільний побут із Романом Полянським 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.08.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»