<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.08.2021 826

Ток-шоу «Говорить Україна» буде рятувати 10-річну школярку з «проклятого будинку»

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 9 серпня, журналісти розкриють справжні причини драматичних подій у родині 10-річної Марії. До редакції проекту надійшов лист від школярки з Запорізької області.

61090735b630e_1s0a0947_1_09.08.21

Мама Марії зачинилася в будинку і підпалила його. Дівчинка припустила: у тому, що накоїла її мама, винен будинок. Класна керівниця Марії ніколи не була в нібито проклятому будинку своєї учениці, однак впевнена – там дійсно кояться дивні речі. Одного разу батька дівчинки застали з мотузкою, а маму – у крові. Чому жінка зачинилася у власному домі та ледь не спалила себе живцем? Від кого вона захищалася вогнем і що у цьому будинку сталося з колишніми власниками, стане відомо у студії.

Вчителька познайомилася з Марією 2 роки тому, коли вона прийшла у перший клас. Незадовго до початку навчального року директор школи зайшов до місцевого магазину, де продавчиня попросила звернути увагу на дівчинку 8 років, яка бігає вулицею, але не ходить до школи. Директор одразу вирушив за адресою дівчинки і, зайшовши до їхнього будинку, він жахнувся. Батько вже ледь не висів у зашморзі, а мати сиділа, стікаючи кров’ю, яка лилася із вуха, а поміж них бігала 8-річна дівчинка. Директор школи провів з батьками виховну роботу та змусив віддати дівчинку на навчання.

Марія більшість часу проводить у сестри Наталії. Вона відчуває себе там у безпеці – їсть, робить уроки, а надвечір іде до батьків. Наталія живе окремо та занепокоєна подіями, які відбуваються у будинку її батьків. Вона розповіла, що, коли її сім'я була в місті, вони жили добре, їм вистачало грошей на усе необхідне. Батько гарно заробляв, мати ніде не працювала, приділяла весь час вихованню дітей. Але багатодітна родина зіштовхнулися із проблемою житла. Їм не вистачало місця. Тому 14 років тому батьки Наталії вирішили купити будинок у селі на виручені гроші від продажу квартири. Спочатку все було добре, але згодом все пішло шкереберть. Батьки сварилися, їхній син Едуард потрапив за грати за розбій, а коли вийшов через 3,5 роки, то сів менший брат Микола за крадіжки. Наталія не може мати дітей, і думає, що це також наслідок проживання в «проклятому будинку».

«Всіх нас переслідують нещастя, не складається життя! Мама вважає наш будинок проклятим, бо коли ми переїхали в село, сусідки розказали, що в цьому будинку до того, як ми його придбали, двоє людей покінчили життя самогубством! Приблизно 4-5 років тому з чоловіками у нашій сім’ї стали відбуватися дивні речі. Протягом року кожного з них діставали з зашморгу. Батько вішався на кухні, ми з мамою перерізали йому мотузку та знімали. Едуард вішався у своїй кімнаті, а Микола на горищі нашого будинку. Всі ці події відбувалися протягом одного року», - розповіла на каналі «Україна» Наталія.

У студію прийде батько Марії, де розкаже свою версію подій та кого підозрює у родинних неприємностях.

Чия могила просто на городі будинку Марії? Чи є насправді прокляття, та чи повернеться школярка жити до будинку, глядачі телеканалу «Україна» дізнаються у понеділок.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10! 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» буде рятувати 10-річну школярку з «проклятого будинку» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.08.2021 826
Еще материалы раздела «Афіша»