<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.08.2021 744

«Ранок з Україною»: LOBODA розповіла, де мешкає з донечками останні кілька років

Популярна співачка LOBODA завітала у студію програми «Ранок з Україною». Під час відвертого інтерв’ю з ведучими каналу «Україна» Марією Мельник і Анатолієм Анатолічем артистка зізналась, яке місто обрала для постійного проживання, і розповіла, як полюбляє проводити час з дітьми.

avatar_15135_max_09.08.21

В ефірі шоу «Ранок з Україною» співачка LOBODA розповіла, що після тривалої паузи готується випустити пісню українською мовою. А ще зірка відповіла на найпопулярніші питання українців, одне з яких: «Де мешкає артистка останні кілька років?»

«Два роки тому здійснилась моя велика мрія. Я придбала будинок в європейському місті, на березі моря. І тепер, прокидаючись щоранку, ми з доньками кажемо «Дякую!», тому  що ми дихаємо морським повітрям, навколо нас пальми і приємні люди, які не впізнають мене! А якщо ще і в масці, то взагалі можна жити спокійно!» – поділилась LOBODA в ефірі каналу «Україна».

Тож зірка навіть у таких речах, як карантин, намагається знаходити позитивні нотки. Хоча зізнається – для артистів це дуже скрутні часи.

«Через те, що під час карантину ми набагато менше працюємо, я досить багато часу проводжу з дітками. Минулого року вони нарешті зрозуміли, що таке справжня мама, яка ходить з ними в зоопарки і на прогулянки. У нас з’явилась чудова традиція гуляти вздовж набережної – вони катаються на самокатах, ми багато гуляємо, а близько десятої вечора приходимо втомлені та натреновані додому», – розповіла зірка у програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: LOBODA розповіла, де мешкає з донечками останні кілька років 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.08.2021 744
Еще материалы раздела «Афіша»