НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
10.08.2021 573

Кулеба: лідери України і США обговорять питання політики, безпеки та економіки

Політика, безпека та економіка – ці три блоки питань обговорять президенти України та Сполучених Штатів під час зустрічі у Вашингтоні 30 серпня, - розповів Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

5f89ec4aff45ac596f52ceb63734edc6_10.08.21

За підсумками перемов лідери підпишуть спільні документи. Частина з них уже на фінальній стадії, тож поки що деталей не розголошують – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«У нас зі Сполученим Штатами з 2008 року діє стратегічне партнерство. Але, безумовно, за цей час все змінилося і це стратегічне партнерство потрібно вивести на новий рівень. Другий блок питань – це безпека. Безпека, всі ми розуміємо, протидія російському агресору, питання Донбасу, питання Криму. І третій блок – це, безумовно, економіка. Ми не приховуємо, що хочемо бачити більше американських грошей в українській економіці», – зазначив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба: лідери України і США обговорять питання політики, безпеки та економіки 5.00 5 1
Політика / Україна
10.08.2021 573
Еще материалы раздела «Україна»