<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.08.2021 630

Актриса серіалу «Люся Інтерн» Віталіна Біблів розповіла, чому не любить жіночі тренінги

Комедійний серіал «Люся Інтерн» глядачі каналу «Україна» побачать вже наприкінці літа. Одну з головних ролей у 40-серійному ситкомі зіграла Віталіна Біблів. Актриса поділилася, чому не носить взуття на підборах, і розповіла про своє ставлення до жіночих тренінгів та марафонів.  

liusya-intern_foto17_10.08.21

Навіть у перервах між зйомками Віталіна Біблів встигала жартувати й корчити смішні пики перед об'єктивом фотокамери. Ця актриса – дуже енергійна, запальна та яскрава жінка. Її героїня в серіалі «Люся Інтерн» – головна медсестра на прізвисько Рупор, яка обожнює дивитися програму ведучого Олексія Суханова, любить золоті прикраси та постійно муштрує  інтернів.

У житті Віталіна Біблів, як і її героїня, майже весь час проводить на роботі. Актриса не цікавиться «потоками», про які часто говорять на тренінгах.

«Мій «потік» ось тут, на знімальному майданчику. І він відбувається цілодобово, – пояснила Віталіна Біблів під час інтерв'ю для каналу «Україна». – Якби у мене був зайвий час або мене дійсно не влаштовувало те, яка я є, тоді, можливо, мені захотілося б сходити на такі тренінги, носити довгі сукні та яскраві прикраси. Але особисто я не отримую від цього задоволення. Я люблю сукні в стилі кантрі!»

До того ж, за словами актриси, через травму обох ніг їй не можна носити взуття на високих підборах. В іншому разі ноги так крутить, що вже не до жіночності, краси та «потоку».

Але якщо дівчина почувається комфортно в довгих сукнях та з яскравими прикрасами – це чудово! Віталіна Біблів зізналася, що навіть захоплюється такими людьми.

«Яскравий тому приклад – актриса Слава Красовська на проєкті «Люся Інтерн». У її героїні шпильки 13 см! При цьому спинка рівна, підборіддя підведене, волосок до волоска. Вона як королева. Така красуня! – поділилася Віталіна Біблів. – Я б так не змогла. А Слава мені у відповідь каже: «А я б так не змогла».

Актриса зізналася, що наразі її не цікавлять пошуки себе, які останнім часом стали дуже модними. «Але я не знаю, що буде через рік. Можливо, я скажу: «Беру участь! Беру й працюю над прийняттям себе», – поділилась актриса в інтерв'ю для каналу «Україна».

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Віталіна Біблів розповіла, чому не любить жіночі тренінги 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.08.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»