НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
11.08.2021 533

Начальник поліції Києва подав рапорт про відставку

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко подав рапорт про відставку. Період роботи на посаді глави столичної поліції він назвав непростим, "часом постійних викликів та кризових ситуацій, іноді трагедій та невдач і часто - успіхів".

Про це Крищенко повідомив у Facebook.

"Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовольнили. Понад п'ять з половиною років я пліч-о-пліч провів з поліцейськими Києва", - написав він.

Крищенко подякував колективу поліції Києва за роботу і додав, що пишається своїми співробітниками.

49-річний Андрій Крищенко очолював ГУ Національної поліції в Києві з 15 грудня 2015 року.

Нагадаємо, інформація про те, що Крищенко пішов у відставку, з'явилася 5 серпня. Однак пізніше в київській поліції цю інформацію спростували.

Оценка материала:

5.00 / 1
Начальник поліції Києва подав рапорт про відставку 5.00 5 1
Політика / Україна
11.08.2021 533
Еще материалы раздела «Україна»