<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.08.2021 593

Жан Беленюк у «Ранку з Україною» розповів, якою бачить свою обраницю

Український борець і депутат Жан Беленюк завітав у студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна». У відвертому інтерв’ю з Лілією Ребрик і Григорієм Германом багаторазовий чемпіон світу і Європи розповів, як йому вдається поєднувати роботу і заняття спортом та від чого доводиться відмовлятись, живучи у такому шаленому ритмі.

5e4c0151b232f_11.08.21

В ефірі шоу «Ранок з Україною» Жан Беленюк, чемпіон Олімпійських ігор у Токіо зізнався, що взагалі міг не поїхати на змагання цього року.

«На мені була шалена відповідальність, адже я не лише спортсмен, а й народний депутат. Ба більше, був момент із конкурентом, який дуже хотів поїхати на Олімпійські ігри і міг би це зробити, але обрали мене. До того ж, буквально за кілька тижнів до старту змагань я важко травмувався – у мене «вилетіло» плече. Та ми з тренером зробили все необхідне, щоб відновити його. Я зміг вийти на килим, правда, під знеболювальними, і показати результат», – розповів борець Жан Беленюк в ефірі каналу «Україна».

Спортсмен також розповів, як йому вдавалось поєднувати постійні тренування з основною роботою:

«Це питання я чую чи не щодня! Але вдається. Звичайно, ніякого особистого життя, адже 24/7 я завантажений роботою. Наприклад, вранці я на сесії, а ввечері – тренуюсь. Дуже вдячний тренеру, який підлаштовувався під мій графік, і ми робили все, щоб показати крутий результат. Але звісно, ближче до змагань мені довелось взяти відпустку, щоб повністю зануритись у заняття», – поділився чемпіон.

І хоча спортсмен не став розкривати подробиці особистого життя, розповів, якою бачить свою обраницю:

«Вона має бути розумною, бажано красивою та доброю», – засоромившись, прокоментував Жан Беленюк у програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Жан Беленюк у «Ранку з Україною» розповів, якою бачить свою обраницю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.08.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»