<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.08.2021 788

Актор серіалу «Люся Інтерн» Павло Кружнов відверто розповів про особисте життя

30 серпня о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра комедійного серіалу «Люся Інтерн». Одного з молодих інтернів зіграв Павло Кружнов. Актор розповів, що допомогло йому розібратись в стосунках, коли зациклюєшся на людині, яка цього не варта.

641fbc2ebea2d21e2f8c1d2f4cd5939d-quality_70Xresi_12.08.21

Зйомки 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» завершились, і наприкінці літа глядачі каналу «Україна» побачать першу серію комедійного серіалу. На знімальному майданчику цієї картини зібралася зіркова команда. Одну з яскравих ролей зіграв Павло Кружнов, у якого вже багато цікавих проєктів. Щодо особистого життя, актор зізнався, що він зараз знаходиться у пошуку.

«В якийсь момент я зрозумів, що дуже сильно хочу когось зустріти! Дуже й дуже! – сказав актор Павло Кружнов.А насправді я був такий зломлений в той час і хотів, найімовірніше, знайти себе через стосунки».

За його словами, коли ми зустрічаємо свою людину, то нічого не треба пояснювати, тому що обидва вже все відчули та зрозуміли. Тому далі хочеться пізнавати одне одного дедалі більше.

Павло Кружнов, як і більшість творчих людей, прислухається до порад колег. Навіть між зйомками серіалу «Люся Інтерн» він просив актрису Римму Зюбіну: «Риммо, завали мене матеріалом! Що мені потрібно подивитися?» Режисер ситкому Максим Литвинов теж дав йому багато рекомендацій про кіно. Щодо стосунків і пошуку себе, то задовго до зйомок в серіалі актор прочитав дуже гарну рецензію.

«Свого часу для мене ключовою стала книга «Жінки, які кохають до нестями», – поділився Павло Кружнов. – Актриса Ірина Горбачова якраз виклала сторіз про цю книгу. Я вирішив, що поки буду летіти, погортаю її. Унаслідок чого я потім запропонував книгу мамі та кращій подрузі».

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Люся Інтерн» Павло Кружнов відверто розповів про особисте життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.08.2021 788
Еще материалы раздела «Афіша»