<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепловсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2021 456

СБУ проведе масштабні навчання на Донбасі

Служба безпеки України від 13 серпня починає масштабні багатоетапні планові навчання з протидії диверсійних і терористичних загроз на території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє регіональне управління спецслужби у четвер, 12 серпня.

Зазначено, що тренування проходитимуть протягом місяця в умовах, максимально наближених до реальних, з використанням вогнепальної зброї і бронетехніки.

СБУ закликає жителів регіону з розумінням поставитися до можливих незручностей, зберігати спокій і дотримуватися правил особистої безпеки.

Громадянам нагадують, що за необхідності пересування по місту потрібно мати при собі документи, що засвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання і т.д.).

У разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до незаконного збройного формування, жителів закликають негайно повідомляти силовикам.

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ проведе масштабні навчання на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
12.08.2021 456
Еще материалы раздела «Україна»