<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.08.2021 583

Канал «Україна» розпочав роботу над другим сезоном гіпершоу «МАСКА»

На каналі «Україна» триває активна підготовка другого сезону найпопулярнішого і найзагадковішого в усьому світі шоу «МАСКА». Його учасниками стануть знаменитості, приховані під неймовірними костюмами. Завдання глядачів і зіркових детективів проєкту – відгадати їхні особи, але маски зроблять все можливе, щоб до останнього залишитися нерозсекреченими.

6114eb66aeb32_volodymyr_ostapchuk_13.08.21

Перший сезон грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» став справжньою сенсацією на українському телебаченні. Щосуботи вся країна збиралася біля екранів телевізорів, щоб спробувати розгадати головну таємницю проєкту – хто ж ховається під дивовижними костюмами. Творці гіпершоу обіцяють – другий сезон «МАСКИ» буде ще більш видовищним і загадковим, адже для глядачів готують нові сюрпризи.

«Другий сезон «МАСКИ» з нетерпінням чекають не тільки наші глядачі, але й ми – творці проєкту, – каже директор Департаменту розважальних проєктів каналу «Україна» Анатолій Сябро. – Продовження таких успішних шоу – це завжди виклик, з яким ми, я впевнений в цьому, успішно впораємося».

У новому сезоні глядачі познайомляться з двадцяткою абсолютно нових героїв. Один з них буде зроблений за мотивами ескізу малюнка маленького телеглядача. Навесні канал «Україна» оголосив про конкурс ідей, в якому кожен міг запропонувати свої варіанти фантастичних образів і надіслати творцям проєкту малюнки костюмів. Організатори проєкту отримали понад 1000 оригінальних ідей, одна з яких стане персонажем шоу «МАСКА».

Над сценічними номерами продовжуватимуть працювати одразу 4 топових українських режисера-постановника – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман, які вже розробляють найбільш вражаючі і захоплюючі постановки. Музичний продюсер проєкту Сергій Грачов разом із зірками підбирає пісні для другого сезону. Незмінним залишається і ведучий шоу Володимир Остапчук.

«Коли буде другий сезон «МАСКИ»?» – одне з найпопулярніших питань у моєму Інстаграм, – зізнається Володимир Остапчук. – Мені й самому кортить познайомитися з новими учасниками і знову включитися в цю неймовірну гру. Я знаю, що всі чекають від мене нових образів, і це залишається інтригою навіть для мене. Причому продюсери запитують: «Вова, а ти точно готовий?» Щось мені підказує, що це буде дуже несподівано і не менш яскраво, ніж у першому сезоні гіпершоу «МАСКА».

А ось чи будуть зміни в складі зіркових детективів і художників з костюмів – канал «Україна» поки тримає в таємниці. Але вже зовсім скоро глядачі познайомляться з першою маскою другого сезону – цей образ буде дуже несподіваним і оригінальним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» розпочав роботу над другим сезоном гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.08.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»