<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.08.2021 876

«Гуманітарка з Європи: чим пахне секонд-хенд» – у суботу в «Головній темі»

У суботу, 14 серпня, у студії суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть унікальний експеримент, який покаже, чим насправді обробляють вживані речі, а також з’ясують, коли чекати зростання цін та чи дійсно одяг з Європи якісніший за новий український.

maxresdefault_13.08.21

В Україні чимало прецедентів, коли жителі борються за закриття секонд-хендів через нестерпний запах та небезпеку для їхнього життя. Журналісти «Головної теми» вирішили провести унікальну експертизу, яку в нашій країні та світі ще ніхто ніколи не робив, а саме дослідили не сам вживаний одяг, а повітря навколо нього. Для перевірки було куплено одразу 20 кілограм одягу з секонд-хенду на гуртовому складі і весь він з різних тканин. Всі речі журналісти вмістили в мішки та віднесли до лабораторії. Спеціалісти лабораторії, аби дізнатись, чим пахне український секонд-хенд, перекладуть речі з мішка в скляний купол на 13 годин. А спеціальний прилад всмоктуватиме повітря, насичене запахом речей, розбиратиме його на складові і покаже – чим вони пахнуть. Результати унікальної експертизи, які приголомшила навіть досвідчених лаборантів – дивіться в «Головній темі».

Також «Головна тема» провела перевірку на якість та міцність одягу з секонд-хенду та порівняла, чи, дійсно, ношені речі можуть не менше послужити за нові та чи варто тоді переплачувати.

Глядачі дізнаються секрети дешевих та модних закупів в секонд-хендах, та отримають поради від експертів, як скласти гардероб із вживаних речей, які щойно були представлені на fashion-показі в Мілані.

Дивіться програму «Головна тема» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Гуманітарка з Європи: чим пахне секонд-хенд» – у суботу в «Головній темі» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.08.2021 876
Еще материалы раздела «Афіша»