<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.08.2021 529

У Карпатах з минулого вечора шукають заблукалу дитину

У Карпатах з вчорашнього вечора рятувальники шукають заблукалу дитину. Пошуки ведуться поблизу селища Ворохта в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

Пошуки хлопчика, 2015 року народження, який заблукав під час підйому на гору Говерла, відновилися сьогодні вранці.

"Створено 7 пошукових груп, які обстежують місцевість по визначеним зонам та секторам. Опадів в даній місцевості не має, температура повітря близько 12 градусів тепла", - розповіли в ДСНС.

До пошуку дитини залучено 156 осіб та 19 одиниць техніки, а також три собаки та квадрокоптер. Дитину шукають рятувальники, поліцейські, військовослужбовців ЗСУ та Нацгвардії, волонтери, а також працівники Карпатського національного природного парку.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Карпатах з минулого вечора шукають заблукалу дитину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
15.08.2021 529
Еще материалы раздела «Події»