<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.08.2021 556

Третину областей попереджають про пожежну небезпеку

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про пожежну небезпеку у низці регіонів країни.

Як інформує УкрГідрометцентр, сьогодні небезпечно буде у Харківській, Луганській, Сумській, Полтавській, Чернігівській, Київській, Рівненській, Вінницькій областях.

А у понеділок, 16 серпня надзвичайний рівень пожежної небезпеки переважатиме у північних, центральних, Тернопільській, Хмельницькій, Харківській та Луганській областях.

Нагадаємо, Міжурядова група експертів з питань змін клімату заявила, що вони відбуваються у всіх регіонах Землі. Єдиний спосіб обмежити зміну клімату - негайно на глобальному рівні скоротити викиди вуглекислого газу та інших парникових газів.

Якщо цього не зробити, то зупинити глобальне потепління не вдасться не тільки на рівні 1,5°C (понад температуру доіндустріального періоду 1850-1900 рр.), але й на рівні 2°C. Кліматологи вважають, що світ перейде поріг у 1,5°C вже протягом наступних 20 років.

Оценка материала:

5.00 / 1
Третину областей попереджають про пожежну небезпеку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
15.08.2021 556
Еще материалы раздела «Події»