<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.08.2021 623

Ведучий шоу «Співають всі!» Володимир Остапчук знявся в серіалі «Люся Інтерн» і розповів про головне правило успіху

Глядачі каналу «Україна» з нетерпінням чекають прем'єру шоу «Співають всі!», ведучим якого став Володимир Остапчук. Відомий шоумен пояснив, що допомагає йому бути одним із найуспішніших людей на телебаченні. Ці поради працюють також в інших сферах життя.

lV2tZQ34PtAfxchtJ9CN7x2XmlihStPczenAcbFL_16.08.21

Як залишатися затребуваним в професії, отримувати задоволення від усього, що робиш? Ведучий шоу «Співають всі!» поділився досвідом і розповів, що змінює життя на краще в його випадку.

«Є так зване правило золотої медалі. Коли людина виграла Олімпіаду, тоді спортсмен вже олімпійський чемпіон на все життя. Просто уявіть: більше нічого не треба робити, ви вже отримали медаль, – сказав ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук.А в моїй роботі потрібно кожен день бути кращим, ніж учора. З одного боку, це складно. З іншого боку, в кайф, бо я дуже люблю челленджі».

Цього року він знявся в комедійному серіалі «Люся Інтерн», який вийде 30 серпня о 17:00 на каналі «Україна». Кого зіграв Володимир Остапчук в 40-серійному ситкомі, глядачі дізнаються вже цієї осені.

Володимир Остапчук вважає, що в житті у всіх людей різні стартові позиції, але дуже важливо обрати свою мету, а не озиратися на досягнення оточуючих.

«Якщо порівнювати себе з іншими – варто одразу йти до психолога. А в деяких випадках до психотерапевта, – сказав Володимир Остапчук. – Треба порівнювати себе тільки з собою вчорашнім».

За останні півтора року в житті Володимира Остапчука відбулося багато змін. І як вважає ведучий каналу «Україна», все тільки на краще.

«У Вадима Зеланда є гарний вислів: «Коли ти рухаєшся до мети через свої двері, тоді абсолютно все складається чудово», – сказав відомий шоумен. – Але в житті потрібно бути готовим до свого шансу. Адже кожному з нас завжди дається можливість стати успішним. Найголовніше – не втратити й скористатися нею».

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий шоу «Співають всі!» Володимир Остапчук знявся в серіалі «Люся Інтерн» і розповів про головне правило успіху 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.08.2021 623
Еще материалы раздела «Афіша»