<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
16.08.2021 556

Спалах коронавірусу в Україні очікується восени – МОЗ

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, коли буде спалах коронавірусу в країні. Очікується, що восени, але це може бути і раніше.

Про це він заявив в інтерв'ю Укрінформу.

За його словами, ріст випадків очікують "десь восени цього року, приблизно в жовтні-листопаді".

"Такий спалах може статися раніше, але зараз є всі можливості для того, щоб його не допустити", - зазначив Кузін.

По-перше, вакцинація дійсно захищає від важкого перебігу - це ключовий момент, уточнив головний санітарний лікар.

"Чим більше людей ми зараз охопимо щепленнями, тим менше матимемо наслідків для системи охорони здоров’я, для здоров'я людей, і тим менше будемо мати летальних випадків восени, коли такий спалах дійсно буде", - вважає він.

По-друге, за його словами, саме від відповідальної поведінки українців залежить те, наскільки швидко Україна буде заходити в "жовту", "помаранчеву" або "червону" зону.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спалах коронавірусу в Україні очікується восени – МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
16.08.2021 556
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»