<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.08.2021 539

«Без драм і суперечок жоден ефір не пройде», – канал «Україна» розповів всю правду про шоу «Співають всі!» з перших уст

Місяці підготовки, кастингів, зйомок, монтажу – і глядачі каналу «Україна» нарешті дочекалися прем’єри нового талант-шоу «Співають всі!» за всесвітньо відомим форматом All Together Now. Як проходили зйомки масштабного телепроєкту, через що сперечалися експерти і як врешті знаходили спільну мову – секрети створення грандіозного шоу від зіркових суддів.

6100021a7e885_spivayut_vsi_930_510_19.08.21

Вже цієї суботи, 21 серпня, о 21:00 на сцену проєкту «Співають всі!» вийдуть перші учасники, аби продемонструвати свої вокальні вміння перед найнароднішим у країні журі – зірковою «сотнею» експертів на чолі з Народною артисткою України Наталею Могилевською. Співачка відверто зізнається: без драм і суперечок жоден ефір не минеться.

«Наших учасників оцінюватимуть чотири покоління артистів! У журі є легенди, які дивуються: «А де 3 октави? Де вірші Ліни Костенко? Що за маячню молодь співає?» Є тіктокер Олег Машуковський, який скаржиться: «Це все нудно, я не можу це терпіти». Слава Дьомін теж буває дуже різким, якщо йому щось не подобається. Але найгостріша в своїх коментарях, мабуть, Анастасія Приходько. Я дуже поважаю її за те, що вона чесна і завжди каже те, що думає. Найголовніше, що кожен член журі має право віддати свій голос за учасника або ж ні, і ми з повагою ставимося до думки кожного», – зазначає капітан зіркової «сотні» Наталія Могилевська.

Та пристрасті на шоу вируватимуть безперестанку. Адже артисти – люди запальні, вони звикли відстоювати свою думку і заради улюблених учасників здатні багато на що.

«Повірте, емоції зашкалюватимуть. На зйомках були моменти, коли ти просто не розумієш, чому хтось не натиснув на кнопку, і тобі хочеться підбігти, натиснути за когось або просто вистрибнути зі свого місця і прокричати: «Вау, який ти крутий, чувак!» – каже DJ NANA.

Серед журі є по-справжньому добрі судді, які хочуть підтримати кожного конкурсанта, але більше все-таки тих, хто просто так своїми голосами не розкидається. Народний артист України Павло Зібров – саме такий. 

«Натискати кнопку всім – не дочекаєтесь! Для чого ж туди Зіброва запросили? У нас все-таки стара школа, а це означає, що в учасника насамперед повинні бути талант, мелодійність, почуття ритму і харизма. Не обов’язково мати оперний голос, але якщо є харизма, то можна стати світовою знаменитістю», – переконаний артист.

Але те, що до вподоби Павлу Зіброву або Іво Бобулу, не факт, що оцінять Jerry Heil чи Анна Трінчер, які ще зовсім недавно самі були учасницями вокальних шоу.

«Уявляєте, до нас на відбір приходила мій колишній педагог з вокалу! – зізнається Анна Трінчер. – Я сама свого часу так стояла на сцені і оцінювали мене. Почуваєшся по-іншому, більше того, я одна з наймолодших учасниць журі. Круто, що всі судді різнопланові, у кожного своє бачення музики і того, яким повинен бути артист. Але мікрофон всього один і бувало, що ми, як в тераріумі, тягнули до нього руки, щоб висловити свою позицію».

І з цим вже довелося справлятися ведучому проєкту Володимиру Остапчуку. Хоча він каже – вгомонювати журі не завжди хотілося, бо кому ж не цікаво поспостерігати за суперечками зірок!

«Мені здається, це класна українська риса! У нас демократія, ми любимо свободу слова. Та бувало, що починалися такі гарячі сварки, коли вони просто переставали слухати одне одного. І тоді вже мені доводилося брати ситуацію в свої руки», – додає Остапчук.

Зібрати 100 зірок на одному майданчику й організувати роботу всіх департаментів – завдання надскладне. Тому над проєктом «Співають всі!» працювала величезна команда професіоналів. Режисери, оператори, продюсери, редактори, журналісти, адміністратори, гримери, технічні працівники – робота кожного дуже важлива. Всі вони трудяться для того, щоб подарувати глядачам найяскравіші емоції і незабутнє шоу. Одним із найбільших викликів для творців проєкту стала саме технічна його частина, адже за кожним членом журі закріплений свій мікрофон, кнопка для голосування і світловий екран, який відображає думку експерта про виступ учасника.

«На майданчику «Співають всі!» знаходиться 100 світлових приладів. Кожен прилад поєднали з кнопкою членів журі. Що потужніший виступ учасника шоу – то яскравішим стає майданчик. Тому саме світло дасть зрозуміти, хто гідний залишатись на сцені», – пояснила команда по світлу Alight, яка вже 15 років створює яскраві світлові шоу світового масштабу, зокрема працювала над грандіозним проєктом «Співають всі!»

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Без драм і суперечок жоден ефір не пройде», – канал «Україна» розповів всю правду про шоу «Співають всі!» з перших уст 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.08.2021 539
Еще материалы раздела «Афіша»