<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.08.2021 791

«Забула про власні потреби»: Руслана чесно зізналась, що було після «Євробачення»

У вівторок, 24 серпня, о 17:40 телеканал «Україна» покаже грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» Найпопулярніші артисти вийдуть на святкову сцену, щоб привітати українців з 30-річчям незалежності України. У відвертій розмові з журналістами каналу «Україна» співачка Руслана розповіла, на чому зосередилась після перемоги на «Євробаченні» та за що і досі готова боротись для нашої країни.

McVocrrKPzVacRDKy8STsENKQzy5D8br_19.08.21

Відома співачка, переможниця «Євробачення» 2004-го року, Руслана у шоу «З Днем народження, Україно!» виконає свій хіт «Дикі танці». На знімальному майданчику каналу «Україна» зірка пригадала, якими були перші роки після її перемоги на європейському конкурсі.

«У 2005-му році ми сконцентрувались на промоушині України, адже знали, що вся Європа з’їдеться сюди. Були тисячі журналістів і фанів звідусіль. Пам’ятаю, що в момент, коли я співала, думала лише про організаційні питання. Те саме було і в 2017-му році після перемоги Джамали. Але це було приємно робити. Тоді я почала забувати навіть про якісь власні потреби як артистки, адже розуміла, що увага має перейти на країну», – розповіла Руслана журналістам каналу «Україна».

Зірка також зізналась, що в той час у неї виникли проблеми з політиками.

«Вони були впевнені, що після Помаранчевої революції Україну почали ідентифікувати всі й більше нічого не треба робити. Я ж була впевнена, що треба було підтримати цей перший спалах, зробити все, щоб про себе розповісти. Так от я хочу, щоб Україна завжди використовувала свій шанс показати, яка вона насправді. Адже те, що маємо ми, немає більше ніде у світі: і Трипілля, і Карпати, і вся наша екзотика, автентика, – поділилась артистка. – Одним словом, 2005 рік я присвятила тому, щоб показати Україну ідентифіковано: ми, українці – одні у світі, більше таких немає і не треба!»

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Наталії Могилевської, Олега Винника, NK, MONATIK, Макса Барських, Павло Зібров, TAYANNA, Артема Пивоварова, Анастасії Приходько, ALEKSEEV, Ірини Білик, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Забула про власні потреби»: Руслана чесно зізналась, що було після «Євробачення» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.08.2021 791
Еще материалы раздела «Афіша»