<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.08.2021 522

Новини «Сьогодні»: подробиці ефіру в День Незалежності України

24 серпня до 30-річчя незалежності України новини «Сьогодні» готують святкові спецвипуски. Інформаційна команда ведучих детально вітатиме глядачів з головною подією року — з Днем Незалежності.  

60950fb61bc91_kuhar_20.08.21

Марина Кухар, Віталій Школьний, Людмила Добровольська й Олексій Суханов, Юлія Галушка з Олегом Панютою, Олена Кот й Ігор Пупков, а також Анна Панова з Максимом Сікорою протягом дня включатимуться в ефір з інноваційної студії, а також детально розповідатимуть святкові новини з мальовничих локацій столиці — на вулиці Хрещатик та на Майдані Незалежності.

«Цього року День Незалежності я вперше відзначатиму у прямому ефірі на Майдані. І вперше — у складі команди Новин «Сьогодні». Вперше — парад відбуватиметься за новим сценарієм. Ми з колегами працюватимемо у вирі подій та розповідатимемо глядачам усе, що залишиться поза кадром трансляції офіційного параду. День Незалежності — це завжди емоційно й хвилююче. А особливо у тридцятиріччя. Тому сподіваюсь на підтримку свого напарника у цьому ефірі — Олега Панюти», — поділилась враженнями Юлія Галушка.

Улюблені ведучі показуватимуть спецсюжети з регіонів й дізнаватимуться, як по всій Україні святкують 30-річчя незалежності.

«Я впевнений, що у День незалежності канал «Україна» вразить глядачів масштабністю проєктів. Звісно, це стосується й ефірів «Сьогодні». Ми готуємо масу живих включень. Глядач матиме змогу відчути атмосферу з усіх куточків країни в її день народження. До речі, ми зробили велике промо. Впродовж дня наша команда покаже унікальні ролики. В зйомках брали участь й наші родини, щоб передати атмосферу сімейності та єдності. І проєкт, яким ми особливо пишаємося, — ретроспективний погляд на кожен з 30 років незалежності країни. Ми готували це останні кілька місяців і вже скоро представимо зібране у новинних випусках», — розповів Максим Сікора.

Нагадаємо, з 25 серпня стартує грандіозний мультимедійний проєкт «Україна, яку будуємо ми» — це справжня історична хроніка незалежної України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новини «Сьогодні»: подробиці ефіру в День Незалежності України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.08.2021 522
Еще материалы раздела «Афіша»