<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.08.2021 546

Пункти вакцинації працюватимуть у вихідні й у свята

Імунізувати половину дорослого населення країни уже до кінця року – в Кабміні пришвидшують темпи вакцинації. Щоб план спрацював – пункти щеплень будуть відкриті і у вихідні по всій країні і навіть під час святкування річниці незалежності.

unnamed_20.08.21

Зараз щотижня щеплять близько мільйона українців – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Важливо аби на вихідні і у святкові дні обов’язково у людей була можливість вакцинуватись, тому пункти вакцинації мають відповідно працювати безперебійно і наближено до людей. Всіх закликаю в зручний час: протягом вихідних, святкових, в робочий час, – робити вакцинацію. Це – єдиний шлях подолати пандемію і подолати епідемію конкретно в нашій країні», – зазначив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пункти вакцинації працюватимуть у вихідні й у свята 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.08.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»