<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Росія
20.08.2021 766

РНБО ввела санкції проти Деркача, Гужви та Шарія

Рада нацбезпеки і оборони на засіданні 20 серпня ухвалила рішення про застосування персональних обмежувальних санкцій щодо народного депутата Андрія Деркача та інших підсанкційних у США людей. Також санкції впровадили проти антиукраїнських медійників, зокрема засновника пропагандистського видання "Страна" Ігоря Гужви.

Про це на брифінгу за результатами РНБО повідомив секретар Олексій Данілов.

Також санкції ввели проти Алли Бондаренко, Ольги Шарій та Анатолія Шарія. Щодо Гужви – накладено санкції і на пов'язані з ним медійні юридичні особи.

Крім того, наклали санкції на російські сайти та персонально на бойовика Пушиліна, який реєструє свої медіа на тимчасово окупованій території.

РНБО також вжила санкції проти представників окупаційної влади в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
РНБО ввела санкції проти Деркача, Гужви та Шарія 5.00 5 1
Політика / Росія
20.08.2021 766
Еще материалы раздела «Росія»