НОВИНИ ДНЯ: До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
25.08.2021 509

Ляшко анонсує привілеї для вакцинованих на випадок локдауну

В Україні планують запровадити привілеї для українців, вакцинованих від коронавірусу. Для цього збираються перейняти досвід країн Європи та США, де такі привілеї вже працюють у низці сфер.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час брифінгу, коментуючи обмеження, які МОЗ може встановити у разі нового локдауну, повідомляє УНІАН.

"МОЗ говорить не про пом'якшення, будуть запроваджуватися карантинні обмеження, але для певних сфер економіки буде дозволено працювати навіть в "червоному" рівні епідеміологічної небезпеки… Наприклад, кінотеатри, вони зможуть працювати, якщо колектив буде вакцинований і люди, які будуть приходити до нього, будуть показувати COVID-сертифікат", - сказав Ляшко.

За словами міністра, сфер, в яких можуть запроваджуватися привілеї для вакцинованих, є достатньо.

"Таких сфер багато. Ми це бачимо у Франції, Німеччині.. розглядаються різні варіанти. Ми можемо брати досвід країн ЄС і США … подивитись, що спрацьовує, а що ні та обрати оптимальний варіант", - зауважив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко анонсує привілеї для вакцинованих на випадок локдауну 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
25.08.2021 509
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»