<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.08.2021 410

«Головна тема» розпочне новий сезон з показу серіалу, присвяченого 30-й річниці Незалежності

Вже цієї суботи, 28 серпня, на каналі «Україна» стартує новий сезон популярного суспільно-резонансного проєкту «Головна тема. Перезавантаження» з ведучою Оленою Кот. На глядачів чекає багато ексклюзивних журналістських розслідувань, несподіваних перевірок та приголомшливих експериментів.

bd28fcd3-4ab3d01eb5c0c76aaa109b7cff64d245_28.08.21

У нових випусках сезону і надалі підніматимуть важливі теми, які стосуються життя кожного українця, - це здоров’я, безпека, гроші та відпочинок. Не просто висвітлюватимуть актуальні питання, а  шукатимуть причини і даватимуть прогноз на майбутнє. Звертатимуть увагу глядачів на найбільш обговорювані історії та тренди, які сьогодні побутують.

Особливістю цього сезону «Головної теми» стануть серіали. Влітку в програмі вже вийшла серія репортажів з Туреччини. Команда проєкту зробила ексклюзивні матеріали не лише про відпочинок, його вартість та умови, а й про шопінг, заробіток, і навіть кохання. Так глядачі побачили не один сюжет з Мармарису, а чотири. У наступних випусках покажуть не менш вражаючу серію репортажів «Клімат-контроль» про різку зміну клімату в Україні, фінансові витрати і заробітки у зв’язку з цим. Також команда готує цикл історій про сучасні тренди в інтернеті - нестандартних блогерів, афери, до яких вдаються деякі лідери думок, і великі гроші, які можна заробити в соцмережах.

«Наші журналісти віднайшли багато ексклюзиву. На глядачів чекають: нові факти про скандальну олімпійську чемпіонку Оксану Баюл, резонансна історія «шоколадного» грабіжника, який 10 років ходив по українських банках і забирав мільйони гривень. Також в рамках цього серіалу ми розповімо про гучні скандали і героїчні досягнення української поліції. А ще - згадаємо про суперечливі тренди 2000-х років, і для цього зберемо разом легендарний склад культової групи “ВІА ГРА”», – розповіла директорка департаменту спеціальних проєктів каналу «Україна» Євгенія Федічкіна.

Прем’єрний випуск нового сезону розпочнеться серіалом, присвяченим 30-й річниці незалежності України. У рамках великого проєкту «Україна, яку будуємо ми», що виходить на каналі «Україна», у «Головній темі» протягом чотирьох тижнів будуть згадувати найбільш знакових людей і найбільш визначні події періоду 1991-2021 років.

Вже цієї суботи на глядачів чекає гарячий ексклюзив про найскандальнішу фігуристку часів незалежності - Оксану Баюл. Де і як зараз живе українська Попелюшка? І який скандальний подарунок  несподівано зробила до Дня незалежності? У новому випуску розкажуть, хто насправді подарував Україні першу олімпійську медаль і підняв жовто-блакитний прапор. А також, відкриють невідомі раніше вражаючі факти з Олімпіади 1994.

Крім того, просто у студії глядачі зможуть пройти тест на Незалежність від Олени Кот, який вона проводила у центрі Києва. А ще, побачать, хто і навіщо підняв ведучу «Головної теми» на руки!

У новому випуску покажуть приголомшливі результати гучного розслідування: журналісти програми два місяці полювали на вуличних прохачів, які дурять людей, прикидаючись хворими або ж немічними. У проєкті викриють не лише схему, як і скільки жебраки заробляють, а й хто вони і на що витрачають пожертвувані гроші!

У програмі проведуть унікальний експеримент аби з’ясувати, чи реально після 40 років знайти кохання завдяки сучасним мобільним додаткам. Герої сюжету Андрій та Ольга шукатимуть собі пару он-лайн. Кому важче знайомитись в інтернеті: чоловікові чи жінці? І які несподіванки можуть трапитись під час реальних побачень? Справжня мелодрама – у новому випуску «Головної теми».

«Обіцяю здивувати глядачів! Експерименти будуть не лише в сюжетах, а й у студії «Головної теми». У новому сезоні я буду перевтілюватися, і це буде дуже несподівано! Глядачі мене побачать і в спортивному костюмі, який я носила 20 років тому, і зі збільшеними губами, що стало шоком не тільки для мене. Для чого усі ці провокативні зміни - не буду розкривати таємниці. Дізнаєтесь із випусків “Головної теми”» - прокоментувала авторка і ведуча програми Олена Кот.

Дивіться новий сезон «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» щосуботи о 20.00!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема» розпочне новий сезон з показу серіалу, присвяченого 30-й річниці Незалежності 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.08.2021 410
Еще материалы раздела «Афіша»