<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.08.2021 978

«Співають всі!»: Арсен Мірзоян відверто розповів, чи планують вони з Тонею Матвієнко ще дітей

Щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна» виходять прем’єрні випуски масштабного талант-шоу «Співають всі!» За лаштунками проєкту зірковий експерт, співак і музикант Арсен Мірзоян зізнався, чи планують вони з Тонею Матвієнко поповнення у родині та які сімейні традиції закріплювали під час карантину.

612a3339be989_mirzoyan_2_30.08.21

На знімальному майданчику каналу «Україна» відомий музикант Арсен Мірзоян розповів, що карантин подарував йому унікальну можливість провести більше часу з родиною. Проте на відміну від багатьох українських сімей вони з Тонею Матвієнко не наважились на поповнення в родині й на це є свої причини.

«У нас з Тонею на двох четверо дітей, тому про поповнення ми не задумуємось. Можна сказати, у нас знак-стоп (сміється). Ми відповідальні люди і розуміємо, що для цього треба багато сил, фінансів і здоров’я. Це дуже відповідальний крок. Я вважаю, що один із важливих і необхідних вкладів – у дітей. Шукати відповіді і сенс життя слід саме в них. Треба вкладати в них гроші, допомагати, ділитись досвідом і вберігати від помилок», – коментує співак Арсен Мірзоян на зйомках шоу «Співають всі!»

Крім того, суддя проєкту зазначив – весь вільний час вони з дружиною присвячують родині та закріплюють свої сімейні традиції.

«Вже років 8 ми щоліта їздимо до Яремчі. Збираємо всіх дітей і вирушаємо на відпочинок на кілька тижнів. Влітку там не спекотно – чудовий клімат і холодні гірські ріки. Зі старшим виїжджаємо на велосипедах, з молодшим – на рафтинг чи на квадроциклах катаємось, – розповідає артист. – І звісно, вдома маємо чим зайнятись. Наприклад, з Ніною постійно виходимо на прогулянки, а щосуботи у нас волейбол. У неділю зранку у мене крос, після чого я забираю малу і ми вирушаємо гуляти».

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: Арсен Мірзоян відверто розповів, чи планують вони з Тонею Матвієнко ще дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.08.2021 978
Еще материалы раздела «Афіша»