<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.08.2021 556

Актриса серіалу «Люся Інтерн» пішла від колишнього чоловіка й отримала більше, ніж очікувала

Сьогодні о 18:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 40-серійного серіалу «Люся Інтерн». Одну з головних ролей у ситкомі зіграла актриса Ліза Зайцева. До початку зйомок в її житті відбулися серйозні зміни.

60ca1242334dd_intern_lyusya_930_510_31.08.21

Актриса Ліза Зайцева не приховує, що у неї були дуже важкі аб'юзивні стосунки. Однак зірка серіалу все ж таки знайшла в собі сили, щоб піти від чоловіка, і вважає цей вчинок відчайдушним.

«Мені потрібно було піти зі своєї квартири, купленої в шлюбі, в нікуди. Колишній чоловік дотепер десь ховається, і я не знаю, де саме, – пояснила актриса Ліза Зайцева.У мене на той момент було порожньо в гаманці. Я попросила гроші у подруги, зняла квартиру й знала, що у мене буде проєкт. Чому я так вирішила, незрозуміло, але я була абсолютно впевнена, що робота обов'язково з'явиться».

І незабаром Лізу Зайцеву затвердили на роль інтерна Ксюші в ситкомі «Люся Інтерн». «Я впевнена, що Всесвіт тримає нас за руку й завжди допомагає. Особливо якщо ми насамперед думаємо про себе», – сказала зірка серіалу.

Минулий досвід навчив актрису ніколи не дозволяти ображати себе й завжди розбирати ситуацію, якщо хтось недобре з тобою поводиться.

«Я стільки всього замовчувала. Мені так хочеться, щоб дівчата, які зараз в таких самих страшних стосунках, в яких була я, не мовчали про це й ділилися з мамою або з подружкою, – порадила Ліза Зайцева. – Не можна взагалі нічого терпіти. Потрібно любити себе й не сумніватися. Бути сміливою та йти вперед. Говорити собі: «Ти талановита, красива, у тебе все буде добре!»

Сьогодні актриса дуже щаслива. Впевненість та віра зірки серіалу в те, що все обов’язково налагодиться, коли вона пішла від колишнього чоловіка, допомогли знайти справжнє кохання. Актриса отримує приємні сюрпризи від коханої людини, завжди відчуває підтримку та любов до себе.

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня о 18:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» пішла від колишнього чоловіка й отримала більше, ніж очікувала 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.08.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»