<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.08.2021 788

Лілія Ребрик розповіла, яке свято приготувала для доньки Діани в її День народження

30 серпня старшій доньці ведучої програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» й акторки Лілії Ребрик і хореографа Андрія Дикого виповнюється 9 років. Щороку зіркові батьки влаштовують для своїх дітей надзвичайне свято. Лілія розповіла, які подарунки вони з чоловіком приготували для Діани цього разу та як пройде святкування.

5f4ccfc81d6f8_31.08.21

30 серпня 2012 року популярна телеведуча вперше стала мамою. Дні народження дітей – по-справжньому особливі дні як для іменинниць, так і для батьків. Сьогодні Лілія присвятила своїй старшій донечці Діані зворушливий пост у соцмережі.

«9 років ти вчиш нас бути батьками, тримаєш нас у тонусі і робиш найщасливішими. Ти така розумничка і така красуня! Донечко, йди тільки вперед, сміливо мрій та нічого не бійся, у тебе завжди за спиною є мама й тато і твоя #дикасімейка. Ми тебе дуже сильно любимо, ми в тебе віримо», – написала зірка програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик.

Святкування дитячих днів народжень у їхній сім’ї завжди проходить весело. За словами Лілії, Діана сама обирає тематику і запрошує друзів, зокрема й однокласників, за якими встигла заскучати за час літніх канікул.

«Цього року це буде квест у піратському стилі, а також Party Bus (свято на колесах – ред.) Ми з Андрієм приготували для неї багато подарунків, намагаємось обирати й такі, які знадобляться в школі, наприклад, гарний портфель, адже ось-ось 1 вересня», – розповіла ведуча каналу «Україна». 

Телезірка вже поділилась першими фото іменинниці. У коментарях під постом Діану привітало безліч людей, серед яких акторка Ольга Сумська, колега Лілії по «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч і хореографиня Ілона Гвоздьова.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Лілія Ребрик розповіла, яке свято приготувала для доньки Діани в її День народження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.08.2021 788
Еще материалы раздела «Афіша»