<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.09.2021 563

На проєкті «Люся Інтерн» актриса Віталіна Біблів звернулася до Олега Винника з особистим проханням

На каналі «Україна» вже стартував серіал «Люся Інтерн», сповнений смішних ситуацій, гумору та позитиву. Одна з актрис звернулася в програмі «Зірковий шлях» до кумира мільйонів українок Олега Винника з дуже відвертим зізнанням.

6130976489f62_liusya_intern_foto_9_03.09.21

Якщо ви ще не дивилися перші серії ситкому «Люся Інтерн», їх можна знайти в YouTube каналу «Україна». Що тільки не витворяють герої комедійного серіалу в стінах лікарні?! Інтерни постійно потрапляють в якісь кумедні ситуації, виручають одне одного, намагаються не потрапити на очі завідуючої відділенням на прізвисько Тахікардія й несподівано зустрічаються в стінах лікарні з яскравими українськими зірками. Наприклад, один з них – ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов, якого обожнює головна медстестра на прізвисько Рупор. Героїню серіалу навіть застукали з ним в одному ліжку! Ось тільки відбулося це насправді чи тільки в мріях героїні ситкому, глядачі дізнаються пізніше.

Ще один чоловік її серця – співак Олег Винник. «Моя героїня – Ніна Миколаївна Рожок на прізвисько Рупор – обожнює Олега Винника, мріє потрапити до нього на концерт, – розповіла актриса Віталіна Біблів.А якщо потримати ще його за руку й сфотографуватися, тоді я одразу помру, не доживши до свого ювілею».

Вжившись у свого персонажа, Віталіна Біблів не змогла більше стримувати почуття і звернулася до кумира мільйонів.

«Олеже, я чекаю на тебе! Приходь на програму «Говорить Україна» до Олексія Суханова, – сказала героїня серіалу «Люся Інтерн» Рупор. – Знайди мене! Знайди свою родичку, жінку, свою вовчицю, Олеже. Знайди».

Заради такої зустрічі Рупор готова піти на все. Звичайно ж, насамперед стати ще красивішою. «Я радитиму й чекатиму, – пообіцяла співакові ефектна головна медсестра ситкому. – Я за рік запишуся в перукарню, якщо треба. Чесно, Олеже».

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 18:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
На проєкті «Люся Інтерн» актриса Віталіна Біблів звернулася до Олега Винника з особистим проханням 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.09.2021 563
Еще материалы раздела «Афіша»