НОВИНИ ДНЯ: Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифрувсі новини дня
03.09.2021 804

В ніч на суботу ПриватБанк призупинить роботу всіх банкоматів і терміналів

У період проведення планових робіт з модернізації свого процесингового центру 4 вересня з 01-00 і до 06-00 годин ранку, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу.

Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

ПриватБанк повідомив про проведення планових робіт з модернізації свого процесингового центру, яка дозволить банку обробляти зростаюче число транзакцій і гарантувати надійну роботу у високий сезон купівельної активності.

Черговий етап модернізації процесингу запланований на 4 вересня 2021 року. Як завжди, банк проведе їх у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій і відпочивають.

У період проведення робіт 4 вересня з 01-00 і до 06-00 годин ранку, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Починаючи з 7:00 ранку 4 вересня, обслуговування карток банку, Приват24 та мережа самообслуговування працюватимуть у звичайному режимі.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ніч на суботу ПриватБанк призупинить роботу всіх банкоматів і терміналів 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
03.09.2021 804
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»