<
НОВИНИ ДНЯ: Туск розкрив, який контингент НАТО вже присутній в Україні  Ніжний торт-суфле "Пташине молоко". Фантастичний десерт зі смаком дитинства  Астрономи виявили рекордну планету, в понад чотири рази більшу за Землю  Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подійвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
06.09.2021 646

У Черкасах помер 7-річний хлопчик, покалічений в будинку у бабусі

У Черкасах помер 7-річний хлопчик, якого раніше госпіталізували з важкими травмами і пошкодженнями. Дитина знаходилася в термінальній комі.

Про це повідомив директор Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький, передає "Про все".

Медики боролися за життя Андрія два тижні. У нього була черепно-мозкова травма та численні травми, які викликали сльози навіть у лікарів. Дитина мала пролежні, у неї були надірвані вухо, губа та статевий орган. Також повідомлялося, що на тілі хлопчика були сліди від недопалків.

Хлопчик помер 5 вересня, о 18:10, сказав Кондрацький.

У причетності до травмування дитини правоохоронці підозрюють нерідну бабусю хлопчика. Наразі вона знаходиться у СІЗО.

Що відомо

24 серпня в Черкасах госпіталізували з ознаками мозкової коми третього ступеня травмованого семирічного хлопчика. Медики діагностували у дитини гематому головного мозку, відірвані губи і погризені тваринами вуха. Крім того, на тілі виявили сліди опіків від сигарет.

За попередньою інформацією, 7-річний хлопчик пролежав без свідомості декілька днів.

За даним фактом прокуратура відкрила два кримінальні виробництва: за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Згодом стало відомо, що до тортур може бути причетна його нерідна бабуся. Незважаючи на те, що вона говорить іншу версію – нібито хлопчик впав з купи цегли, віри цим словам не було.

Бабусі хлопчика оголосили підозру при огляді дитини експерти, зокрема, виявили забійну рану голови. Після цього батько шестирічного хлопчика з Черкас зробив несподівану заяву, але сказав, що тортур не було.

30 серпня у дитини почали відмовляти органи.

31 серпня суд в закритому режимі вирішив бабусю хлопчика взяли під варту на два місяці.

Після цього лікарі продовжили боротьбу за життя дитини. 5 серпня біля хлопчика почали відмовляти органи. Дитина так і не виходила з коми – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У Черкасах помер 7-річний хлопчик, покалічений в будинку у бабусі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
06.09.2021 646
Еще материалы раздела «Події»