НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Росія
09.09.2021 1069

Під Москвою стався потужний вибух у будинку - знесло чотири поверхи, є загиблі

У РФ, у підмосковному Ногінську, стався вибух побутового газу в житловому дев'ятиповерховому будинку. З-під завалів витягли п'ятьох людей.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на МНС РФ, передає Укрінформ.

Крім того, за даними пресслужби російського відомства, під завалами можуть знаходитися дві людини.

Як зазначається, вибух стався на третьому поверсі дев'ятиповерхівки, обрушилися перекриття чотирьох поверхів.

«За попередніми даними, п'ятеро постраждалих, двоє загиблих - жінка і чоловік», - сказала представниця регіонального главку Слідчого комітету Росії Анна Тертична, повідомляє Інтерфакс.

Інформоване джерело також повідомило агентству, що медики не змогли повернути до життя двох постраждалих.

«У результаті події в багатоквартирному будинку в Ногінську Московської області станом на даний момент постраждало вісім чоловік, у тому числі двоє дітей», - повідомив помічник міністра охорони здоров'я РФ Олексій Кузнєцов. За його словами, 6 дорослих були госпіталізовані в стані середньої тяжкості, дві постраждалі дитини отримують медичну допомогу амбулаторно.

За фактом вибуху газу порушено кримінальну справу про надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Під Москвою стався потужний вибух у будинку - знесло чотири поверхи, є загиблі 5.00 5 1
Політика / Росія
09.09.2021 1069
Еще материалы раздела «Росія»