<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2021 2604

Україні потрібно перейти на латиницю - Данілов

Україна повинна позбутися від кирилиці і перейти на латиницю. При цьому англійська мова повинна стати обов'язковою для вивчення з дитячого садка.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю для Радіо Свобода, оприлюдненому 11 вересня.

"Я за (введення латинки - ред.). я вважаю, що це буде одна з фундаментальних речей, нам треба позбутися від кирилиці і перейти на латиницю", - відповів секретар РНБО на питання про введення латиниці.

Також Данілов підкреслив важливість вивчення англійської мови з самого дитинства.

"Те, що стосується мови, ви знаєте мою позицію. Я за дві мови в нашій країні. Англійська мова повинна бути обов'язковою. Тому що, якщо ми говоримо про цивілізований світ, то англійська мова - це мова цивілізованого спілкування. І ми повинні розуміти, що англійську мову повинні знати всі. Хто вже немолодий, складно, але це одна справа, а в дитячих садах, в школах це повинно бути", - зазначив секретар РНБО.

Оценка материала:

3.67 / 3
Україні потрібно перейти на латиницю - Данілов 3.67 5 3
Політика / Україна
12.09.2021 2604
Еще материалы раздела «Україна»