НОВИНИ ДНЯ: Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
12.09.2021 646

Під Києвом знайшли мертвим суддю

У Київській області знайшли мертвим одного зі столичних суддів.

sudja_pisanec_new34

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 12 вересня.

"Поліція Київщини підтверджує факт смерті одного зі столичних суддів у селі Погреби Броварського району. На місці події працювали співробітники Державного бюро розслідувань, які і будуть проводити розслідування даного кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ, загиблий - суддя Печерського районного суду міста Києва Віталій Писанець. Напередодні він перебував у гостях у свого друга. Тіло судді лежало на підлозі вітальні будинку, а на його одязі були плями бурого кольору. При цьому тілесних ушкоджень на трупі не було. Померлого суддю направили в Бровари для проведення експертизи і встановлення причини смерті.

Оценка материала:

5.00 / 1
Під Києвом знайшли мертвим суддю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
12.09.2021 646
Еще материалы раздела «Події»