<
НОВИНИ ДНЯ: Суд заборонив діяльність в Україні проросійської партії СПАС: чим вона відома  Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавствівсі новини дня
Політика
Росія
12.09.2021 449

Білорусь купить у РФ зброю більш ніж на $1 млрд

Білорусь планує закупити озброєння в Росії більш ніж на $1 млрд. При цьому обговорюються перспективи поставок Мінську комплексів С-400.

Про це сказав Олександр Лукашенко під час відвідування військових навчань Захід-2021 на Обуз-Лесновскому полігоні під Барановичами, повідомляє БЕЛТА в неділю, 12 вересня.

"Зараз комплексами С-300 повністю перекрито західний напрямок Білорусі. Але у нас додався південний напрямок", - цитує Лукашенка видання Білорусь сьогодні.

Він зазначив, що в другій частині переговорів у Кремлі з президентом РФ Володимиром Путіним велику увагу було приділено питанням оборони і безпеки.

"Затягла конкретика - від будівництва об'єктів (у тому числі космодром Східний), закінчуючи питанням озброєнь. Ми обговорювали ці проблеми", - додав Лукашенко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Білорусь купить у РФ зброю більш ніж на $1 млрд 5.00 5 1
Політика / Росія
12.09.2021 449
Еще материалы раздела «Росія»