НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
13.09.2021 590

Стало відомо ім'я бійця з Кіровоградщини, який загинув на сході України

На сході України 11 вересня від важкого осколкового поранення загинув старший сержант Олексій Куленко.

630_360_1584015101-588_13.09.21

Про це повідомила у Телеграмі голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, передає Укрінформ.

"І знову на Кіровоградщині біда. Загинув наш старший сержант Олексій Куленко. Під час виконання бойового завдання він отримав важке осколкове поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначила очільниця обладміністрації, Олексій був родом із Новоархангельщини. У рідному селі Покотилово в чоловіка залишились батько і троє дітей.

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга поінформував у Телеграмі, що важкі поранення під час учорашніх обстрілів отримали ще два мешканці області.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 11 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Унаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загинули, дев’ятеро – дістали поранення, ще один – бойове травмування. Стан здоров’я трьох захисників – середньої тяжкості, інших – задовільний.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо ім'я бійця з Кіровоградщини, який загинув на сході України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
13.09.2021 590
Еще материалы раздела «Події»