<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних святвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2021 449

WADA може виключити канабіс зі списку заборонених препаратів

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) розгляне питання про виключення канабісу зі списку заборонених речовин.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на France 24.

Відзначається, що в 2022 році почнеться наукове дослідження, за підсумками якого можуть переглянути статус канабісу. Уточнюється, що до кінця 2022 року вживання канабісу буде заборонено.

"Після отримання запитів від ряду зацікавлених сторін виконавчий комітет WADA схвалив рішення консультативної групи експертів приступити до наукового розгляду статусу канабісу в 2022 році", - йдеться в заяві ВАДА.

Раніше 21-річна американська легкоатлетка Ша'каррі Річардсон була дискваліфікована на місяць за вживання канабісу. Через це вона пропустила Олімпіаду в Токіо.

Оценка материала:

5.00 / 1
WADA може виключити канабіс зі списку заборонених препаратів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2021 449
Еще материалы раздела «Суспільство»