НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.09.2021 556

«Співають всі!»: Оля Полякова поставила Олега Винника у приклад

Масштабне вокальне шоу «Співають всі!», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», продовжує відкривати нові таланти нашої країни, а інколи його експерти діляться вражаючими подробицями як свого життя, так і своїх колег. У третьому епізоді зіркова гостя проєкту, співачка Оля Полякова розповіла, чи є обручка на безіменному пальці в Олега Винника.

6100021a7e885_spivayut_vsi_930_510_16.09.21

Одним з учасників нового випуску шоу «Співають всі!» став 32-річний Роман Мілян зі Львова. Для свого виступу чоловік обрав суперхіт Віктора Павліка «Ні обіцянок, ні пробачень», однак не всім експертам сподобалось це виконання.

«Якщо б я, як продюсер, обирала, я точно б сказала, що він сподобається дівчатам, – заявила під час цього виступу капітан зіркової «сотні» Наталія Могилевська. – Нам усім подобається, але ми усі сидимо, тому що пісня не конкурсна. Він не підіймає».

В результаті Роман набрав лише 42 бали. Сам Віктор Павлік віддав свій голос за учасника, але зазначив, що все-таки йому чогось не вистачило в цьому виконанні, після чого продемонстрував майстер-клас, як слід співати цю композицію. Також вирішила дати пораду конкурсанту, але вже більш особистого характеру, співачка Оля Полякова.

«На сцені обручку потрібно знімати – беріть приклад з Винника», – несподівано заявила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Зазначимо, про особисте життя Олега Винника не відомо майже нічого, адже артист не коментує свій сімейний стан в інтерв’ю.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» цієї суботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: Оля Полякова поставила Олега Винника у приклад 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.09.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»