<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
20.09.2021 573

Детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» купив квартиру колишній дружині

Співак та детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, зізнався, що купив колишній дружині нерухомість.

Співак «DZIDZIO» переконує, з колишньою коханою, співачкою Славією у нього гарні стосунки, але возз’єднуватися як пара, вони не планують. А нещодавно артист придбав колишній дружині нове житло.

«Це дуже красива квартира, виходиш і видно озеро. Квартира 150 квадратних метрів. І я віддаю її Ярославі. Зараз я сам, насправді ми один одного любим, поважаєм і це є основне. Не тому шо це в трендах. Я ніде нічого поганого про Славію не говорив і не буду», - говорить співак на телеканалі «Україна».

Однак, до її оголених фотографій, які Славія почала виставляти нещодавно, екс-чоловік ставиться неоднозначно.

«Я завжди казав: «Я би робив по-інакшому». Але це її життя, і вона має право робити як хоче», - поділився артист.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Детектив шоу «МАСКА» «DZIDZIO» купив квартиру колишній дружині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
20.09.2021 573
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»