НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Політика
Україна
20.09.2021 543

Перепис населення України пройде максимально технологічно, - Федоров

Перепис населення України в 2023 році пройде максимально технологічно. До кінця року підготують проект, в якому будуть викладені всі аспекти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство цифрової трансформації.

За його словами, активна підготовка до перепису розпочнеться вже наступного року.

"Служба статистики направила кожному міністерству оновлений запит про те, як будуть використовуватися результати перепису. В кінці цього року окремо представляємо, як буде проходити перепис, якими будуть його терміни, як він буде фінансуватися", - зазначив Федоров.

Він підкреслив, що все, що можна буде зробити онлайн або цифровими інструментами, так і буде зроблено. На сьогодні вивчається досвід інших країн, наприклад, оренда цифрової техніки.

"Apple під час перепису населення в США надавала більшу частину техніки в оренду на кілька тижнів. Це величезна економія державних коштів. Зараз ми розглядаємо пропозиції різних компаній. Apple була першою, з ким ми зустрілися. Якщо другою державою стане Україна, то це буде додатковою рекламою нашій країні", - додав Федоров.

Оценка материала:

5.00 / 1
Перепис населення України пройде максимально технологічно, - Федоров 5.00 5 1
Політика / Україна
20.09.2021 543
Еще материалы раздела «Україна»