<
НОВИНИ ДНЯ: Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означаєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.09.2021 848

Актор серіалу «Топтун» Михайло Кукуюк вважає правильним підкорятися жінці

4 жовтня о 17:00 на каналі «Україна» вийде 40-серійний детективний серіал «Топтун». Актор Михайло Кукуюк, який зіграв у картині головну роль, поділився, чи легко працювати під керівництвом жінки.

614893a4771ca_21.09.21

Головний герой Михайла Кукуюка в серіалі «Топтун» – детектив і трохи психотерапевт. Василь Топтенко працює в оперативному відділенні в парі з дружиною, яку дуже любить і не вважає її колишньою.

«До того ж, як і більшість чоловіків в Україні, мій персонаж – трошки нещаслива людина. Зовсім трошки», – пояснив актор Михайло Кукуюк.

За сюжетом колишня дружина головного героя стає його керівником. Але не кожен чоловік готовий підкорятися жінці та виконувати її накази. Однак у відомого актора інша думка.

«Я взагалі вважаю, що формула успіху для України – це здоровий матріархат, – відповів зірка серіалу «Топтун». – Якщо повернутися до історії нашого народу, тоді ми побачимо багато прикладів, що навіть пісні присвячувалися коханим дівчатам і матерям, а не батькам. І добре було б все так і залишити. Я вважаю правильним те, що у жінок в нашій країні домінантна позиція».

Відомо, що у актора щасливі стосунки. Михайло Кукуюк не приховує, що в його особистому житті все чудово.

«Поруч з чоловіком повинна бути кохана жінка. І все – більше нічого не потрібно, – сказав виконавець ролі Василя Топтенка в серіалі «Топтун». – Тоді в житті все складається. Головне – «вчепитися» в свою людину, в хорошому сенсі цього слова, і не відпускати».

Дивіться прем'єру 40-серійного детективного серіалу «Топтун» 4 жовтня о 17:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Топтун» Михайло Кукуюк вважає правильним підкорятися жінці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.09.2021 848
Еще материалы раздела «Афіша»