<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимутьвсі новини дня
Політика
Світ
22.09.2021 505

США подвоять закупівлю вакцини Pfizer для бідних країн до 1 млрд доз, - AP

Президент США Джо Байден має намір оголосити про те, що Сполучені Штати подвоять закупівлю вакцини Pfizer від COVID-19 для бідних країн до 1 мільярда доз. На його думку, протягом наступного року це допоможе досягти мети вакцинувати 70% населення Землі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на AP.

Повідомляється, що посилені зобов'язання США повинні стати наріжним каменем глобального саміту з вакцинації, який Байден скликає сьогодні в кулуарах Генеральної асамблеї ООН. Очікується, що він звернеться із закликом до багатих країн зробити більше, щоб взяти коронавірус під контроль.

За словами двох високопоставлених чиновників адміністрації Байдена, дана закупівля збільшить загальний обсяг вакцин до понад 1,1 млрд доз, які будуть поширені більш ніж в 100 країнах. Це більше, ніж пожертви інших країн разом узятих.

Оценка материала:

5.00 / 1
США подвоять закупівлю вакцини Pfizer для бідних країн до 1 млрд доз, - AP 5.00 5 1
Політика / Світ
22.09.2021 505
Еще материалы раздела «Світ»