<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.09.2021 756

У шоу «Співають всі!» з’явився конкурент Олега Винника?

У четвертому ефірі талант-шоу «Співають всі!», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», на сцену вийшов учасник, який спричинив розкол у рядах зіркової сотні. Доки одні не могли стримати емоцій від сексуального тембру конкурсанта, інші почали закидати йому надмірну схожість з улюбленцем мільйонів Олегом Винником.

6100021a7e885_spivayut_vsi_930_510_23.09.21

Взяти участь у масштабному проєкті каналу «Україна» 26-річний Микола Ровенко приїхав з Івано-Франківська. На сцені шоу конкурсант зазначив, що з відлуння Карпат він привіз частинку щирості, добра і любові.

Судді з нетерпінням чекали від Миколи якоїсь етнічної пісні, але учасник вирішив вразити їх суперхітом Олега Винника «Вовчиця». Не дивно, що більша частина жінок у журі одразу ж почала підспівувати, відзначивши харизматичність учасника. Заслужена артистка України Марина Одольська зауважила, що конкурсант має розкішний голос. У захваті від енергетики Миколи залишились співачка Lida Lee і радіоведуча Анна Буткевич.

Та не всім зірковим експертам цей виступ припав до душі. Деякі судді закинули учаснику надмірну схожість з Олегом Винником.

«Не знаю, про що говорили мої колеги. Я не відчула ані чоловічої енергії, ані сексуальності. Для мене було забагато театральності, забагато награності. Я дуже хочу бачити на сцені чесного артиста, а це все було схоже на гру в артиста», – заявила в шоу «Співають всі!» співачка Анна Трінчер.

Також цей виступ не вразив капітана сотні Наталю Могилевську і зіркову гостю четвертого випуску, фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлію Саніну, які не віддали свої голоси.

«У вас дуже красивий тембр, ви класно співаєте. Коли ви сказали, що приїхали до нас з гір, ми очікували чогось народного. І тут почалась «Вовчиця»… Це було дуже схоже на Винника, ви навіть ходили по сцені так само», – прокоментувала своє рішення Юлія Саніна в ефірі каналу «Україна». У результаті Микола набрав 72 бали і не зміг пробитись до фіналу шоу.

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «Співають всі!» з’явився конкурент Олега Винника? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.09.2021 756
Еще материалы раздела «Афіша»