<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Україна
23.09.2021 512

Шефіра взяли під охорону СБУ

Служба безпеки України взяла під свою охорону першого помічника президента України Сергія Шефіра. Вчора на нього було скоєно замах.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в правоохоронних органах.

Зазначимо, сьогодні стало відомо, що Шефір не перебував під державною охороною, оскільки згідно з чинним законодавством не потрапляє до переліку тих, кому охорона належить за посадою.

При цьому зазвичай жертви замахів переходять під захист Національної поліції і в окремих випадках Служби безпеки України.

Нагадаємо, 22 вересня невідомі обстріляли машину Шефіра по дорозі до Києва, в результаті його водій отримав три поранення, сам перший помічник президента не постраждав.

Слідство висуває кілька версій, у тому числі спробу тиску на вище керівництво України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шефіра взяли під охорону СБУ 5.00 5 1
Політика / Україна
23.09.2021 512
Еще материалы раздела «Україна»