<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2021 460

Україна є відправною точкою для майбутнього західного світу – ексдиректорка Держдепу

Україна є відправною точкою для західного світу і має стати лідером у Європі на шляху до свободи.

Про це заявила директор з політичного планування Державного департаменту США у 2018-19 роках Кірон Скіннер під час Київського Безпекового Форуму «Захід-Схід, Північ-Південь», повідомляє Укрінформ.

«Росія підриває здатність України бути суверенною, незалежною державою, таким чином ваша країна є відправною точкою для майбутнього західного світу. Це означає, що США, НАТО та інші народи і нації, які люблять свободу, повинні підтримувати Україну», - зазначила вона.

Скіннер акцентувала, що Україна має бути цілісною, незалежною і демократичною, а також вільною від зовнішнього втручання.

Колишня директорка наголосила на необхідності інтеграції України до західних інституцій, отримання більшої допомоги у секторі безпеки від Сполучених Штатів таким чином, щоб країна могла бути лідером в Європі на шляху до свободи.

«Ми знаємо, що Україна може відіграти цю дуже центральну роль», - відзначила Скіннер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна є відправною точкою для майбутнього західного світу – ексдиректорка Держдепу 5.00 5 1
Політика / Україна
25.09.2021 460
Еще материалы раздела «Україна»