НОВИНИ ДНЯ: Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.09.2021 901

Ілон Маск оголосив про розлучення зі співачкою Граймс

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск заявив про розлучення з канадською співачкою Граймс (Клер Буше - ред.). До цього пара була три роки разом.

630_360_1632586443-808_26.09.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Page Six.

Засновник SpaceX підтвердив, що він та співачка вже "напіврозлучені", але залишаються у гарних стосунках та продовжують спільно виховувати свого однорічного сина.

"Ми наполовину розлучені, але все ще кохаємо одне одного, часто бачимося та знаходимося у гарних стосунках", — сказав Ілон Маск.

За його словами, стосунки пари зруйнувалися через те, що він більшу частину часу проводить у штаті Техас, де розташовані заводи компаній Tesla та SpaceX, а Граймс живе та працює в місті Лос-Анджелес.

Пара була разом з 2018 року. 4 травня 2020 року у Маска та Граймс народився син, якого батьки назвали X Æ A-12 Маск.

Як повідомлялося, світові ЗМІ дізнались про вагітність Граймс у січні 2020 року. Майбутня матір не приховувала, що чекає на дитину від знаменитого мільярдера Ілона Маска. А от сам Маск підтвердив інформацію лише за кілька днів до пологів. У мережі він написав: «Дитина народиться у понеділок». І так і сталось – пологи Граймс відбулись 4 травня у Лос-Анджелесі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ілон Маск оголосив про розлучення зі співачкою Граймс 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.09.2021 901
Еще материалы раздела «Суспільство»